top of page

UX COACHING

Ben je aan het werk als UX of UI designer, en heb je nood aan een sparring partner? Behoefte aan 1-1 sparren met een ux coach? De UX Academy werkt hiervoor samen met www.uxcoach.be

UX INCOMPANY TRAINING

Behoefte aan een ux training op kantoor en mogelijk op maat? Zeer regelmatig geven wij een ux training bij bedrijven gdurende enkele dagen. 

IMG_5216_edited.jpg
UX Academy ❤️️Eneco

UX COACH: WAT KUN JE VERWACHTEN

UX design coaching kan niet zonder een goed gesprek. Elk coachingsgesprek begint met jouw verwachtingen, je doelen (wat wil je bereiken met dit gesprek?) en het vaststellen van de scope van het gesprek. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos, zolang het gaat over UX design natuurlijk!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het uitbreiden van je expertise (tools, methodes, aanpak)

  • Jouw rol in het veranderen van je bedrijfscultuur (zoals meer user-centered gaan werken) 

  • Jouw job of carrière als UX designer of je specialisatie in UX design

  • Je zoektocht naar een eerste job als UX designer

  • Hulp bij het solliciteren, het opstellen van je portfolio of CV


Voor wie is dit bedoeld?
Voor (beginnende) UX/UI designers, visual/grafische designers, frontend developers en anderen die zich in UX design willen specialiseren. Het gesprek kan zowel in het Nederlands als het Engels gevoerd worden. Het gaat om 1-op-1 gesprekken. 

Goed om te weten

  • Het coachingsgesprek kan geannuleerd worden, tot 5 kalenderdagen voorafgaand aan het gesprek, met volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Bij annulatie later dan 5 kalenderdagen voor het coachingsgesprek wordt 50% van de kostprijs terugbetaald. In plaats van annulatie kunt u het gesprek ook overdragen aan een andere persoon.

  • UX Coach kan het coachingsgesprek annuleren wanneer er onvoorziene omstandigheden zijn, zoals ziekte, lockdown of overmacht.

PRAKTISCH

Inschrijven

Waar gaan we in gesprek?
Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • In co-working space The Green House in Antwerpen

  • Op het kantoor van UX Coach, Oudehofstraat 40 in Antwerpen

  • Op afstand: we maken verbinding via Zoom, Whatsapp of Skype


Hoe lang duurt een gesprek? 
Eén gesprek duurt 1 uur en 30 minuten. We kunnen natuurlijk in overleg beslissen om dit korter of langer te maken, of zelfs een serie van gesprekken voeren, zodat we regelmatig kunnen evalueren hoe je gegroeid bent. Het zal op werkdagen doorgaan, je kunt een voorkeursmoment aangeven: 's ochtends, 's middags of 's avonds.

De prijs voor een gesprek (op afstand of in Antwerpen) kunnen we samen bespreken.
Na inschrijving ontvang je een factuur toegestuurd via e-mail.

UX COACH

Marjan Geerts ux design coach 2021.png

​Marjan Geerts

Marjan Geerts is UX designer met 15+ jaar ervaring in de combinatie design en onderzoek. Ze gelooft dat empathie voor eindgebruikers betere en aantrekkelijke producten en diensten oplevert. Marjan is founder van UX Coach.

 

Tussen 2008 en nu heeft Marjan Geerts voor verschillende bedrijven in de regio Antwerpen gewerkt. Ze werkte als design researcher voor Bell Labs (tegenwoordig Nokia Bell Labs) in een multidisciplinair team aan Europese en Vlaamse projecten rond Internet of Things en telecom. 

Ze werkte als functioneel designer voor Nobel Biocare in verschillende agile/scrum teams aan desktop software voor de medische sector.

Binnen Internet Architects (tegenwoordig onderdeel van iO) startte ze als UX designer en later UX lead en werkte ze aan websites voor de Vlaamse overheid, de Europese commissie en diverse sociale ondernemingen.


Sinds 2019 werkt Marjan als zaakvoerder van design bureau UX Coach in Antwerpen. Ze werkt samen met haar team aan UX research en UX/UI designopdrachten voor private bedrijven en overheidsinstellingen. 

 

Naast het ontwerpen geeft ze sinds 2019 les als UX design docent voor Syntra AB en de studenten van de opleiding Internet of Things van de Karel De Grote Hogeschool (in het collegejaar 2020-2021). Ze coacht bovendien individuele designers via (remote) coachingsgesprekken.
 

Marjan op LinkedIn 

bottom of page