top of page

CONTACT

Locatie UX Academy België

Greenhouse

Uitbreidingstraat 66A

2600 Antwerpen, België

suzanne.jpg

Secretariaat

Suzanne Spijkerman

suzanne@uxacademy.nl

Tel: +31  06 55 83 10 13

Opleidingsadvies nodig?

Anne Vroegop (Dir.)

anne@uxacademy.nl

Tel: +31 63 37 137 86

OVER ONS

groep_edited.jpg.webp

Wie zijn wij?

De UX Academy bestaat uit een groep enthousiaste freelance User Experience Designers die naast hun bestaan als freelancer ook graag kennis overdragen. We kennen elkaar al een geruime tijd uit het UX freelance netwerk en we zijn geen fulltime trainers maar vakmensen uit de praktijk, ieder met eigen expertises.

 

Gedreven door de liefde voor het vak benutten we als trainers alle ruimte om de cursussen, workshops en trainingen in te vullen en aan te passen op de actualiteit en onze eigen praktijk. Dat maakt alle trainingen telkens weer uniek. De hoofdstructuur is altijd gelijk, met oog voor de balans tussen de 4 pijlers:

✓ Kennis vergaren

✓ Inzichten opdoen

 Vaardigheden leren 

 Gedrag veranderen

Waarom een UX Academy?

Digital rules! Er is een enorme toename van digitale touchpoints, meer en meer aandacht voor customer experience en er is een groeiend aantal toepassingen voor zelfservice. En dat betekent dat design en klantbeleving bedrijfskritische factoren zijn geworden. Daarom hebben steeds meer bedrijven en organisaties een in-house UX afdeling. Er wordt gewerkt met eigen mensen en minder uitbesteed.

 

Maar hoe haal je kennis in huis, en hoe houd je deze op peil? Waar ga je met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen en worden op niveau theorie én praktijkvoorbeelden gedeeld? Daar komt de UX Academy om de hoek kijken. Met basistrainingen, verdiepingsmodules en tailormade workshops, bij ons óf bij u.

 
Onderscheidend kenniscentrum

 Geen opleidingenfabriek

De UX Academy is een netwerk van trainers onderling en van trainers met cursisten. Via de UX Academy komen ze met elkaar in contact en werken ze samen in kleine groepen. We hebben geen management lagen en we promoten cut out the middle man.  

 

 Kleine groepen

Onze docenten werken graag met kleine groepen, dat maakt het samenwerken persoonlijker, en de trainingen praktijkgericht. Zo kunnen we bijna spreken van trainingen op maat. Uniek in Nederland!

 

 Vrijheid in de ontwikkeling van de cursus

De docenten zijn vrij om hun eigen cases te presenteren, uitvoerig in te gaan op de behoeften van de groep en af en toe een anekdote te vertellen. Door deze persoonlijke invulling hebben onze trainers (én cursisten!) veel plezier in hun werk.

 Alles draait om inhoud

Bij de UX Academy vind je geen projectmanagers die niet zelf in het vak zitten. De docenten zelf stellen het curriculum samen. Ook wensen van cursisten worden hierin meegenomen.

 

 Een opleiding op niveau

Onze trainers voeren met alle cursisten een kort telefonische intake-gesprek. Zij onderzoeken dan of het niveau van de cursus aansluit bij de verwachtingen.
 

bottom of page