Over ons

Anne Vroegop - Freelance UX Designer

Specialiteiten: gamification, interaction design, user interface design, online applications, usability. Anne geeft de cursus UX 1 en UX 2.

 

Anne is sinds 2004 allround UX designer en weet haar passie voor het vak over te brengen op groepen mensen. Sinds 2013 geeft ze trainingen, naast haar werk als freelancer voor Internationale reclamebureaus. Klanten waarderen Anne om haar expertise op het gebied van gebruikersgerichte gamification en haar tomeloze creativiteit. Authentiek, enthousiast en super hands-on!

Yvonne de Mey van Streefkerk - Freelance UX Designer

Specialiteiten: user centered design, kwalitatief user research, interaction design, usability testing, schetsen met pen en papier. Yvonne geeft de cursus UX 1.

 

Yvonne heeft de afgelopen 20 jaar voor diverse opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten gewerkt en kent alle kneepjes van het vak. Elk nieuw project is voor haar een avontuur: een nieuw onderwerp, nieuwe gebruikers, nieuwe teams en nieuwe processen. Zo blijf je scherp en raak je nooit uitgeleerd. Yvonne deelt haar kennis en ervaring graag met aanstaande UX'ers.

Petra Roet - Freelance Visual Designer

Petra houdt zich bezig met het grafisch ontwerp en de communicatie van de UX Academy.
 Haar specialiteiten: graphic design voor web en print.

 

Petra weet in een visueel ontwerp precies de juiste snaar te raken. Komt met juiste oplossingen waar jezelf nog niet aan had gedacht. Onwijs behulpzaam en altijd klaarstaan voor anderen. Dat is Petra.

Suzanne Spijkerman - Secretariaat

Vanaf 2008 als zelfstandig secretaresse werkzaam. Zij ondersteunt het UX Academy team met o.a de inschrijvingen en is eerste aanspreekpunt. 

Please reload

1. Kennis vergaren

2. Inzichten opdoen

3. Vaardigheden leren 

4. Gedrag veranderen

Van oorsprong verzorgde de UX Academy alleen UX opleidingen in Nederland. Door de toenemende vraag vanuit België hebben wij besloten om Antwerpen toe te voegen aan onze trainingslocaties.

Waarom een UX Academy?

Digital rules! Er is een enorme toename van digitale touchpoints, meer en meer aandacht voor customer experience en er is een groeiend aantal toepassingen voor zelfservice. En dat betekent dat design en klantbeleving bedrijfskritische factoren zijn geworden. Daarom hebben steeds meer bedrijven en organisaties een in-house UX afdeling. Er wordt gewerkt met eigen mensen en minder uitbesteed.

 

Maar hoe haal je kennis in huis, en hoe houd je deze op peil? Waar ga je met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen en worden op niveau theorie én praktijkvoorbeelden gedeeld? Daar komt de UX Academy om de hoek kijken. Met basistrainingen, verdiepingsmodules en tailormade workshops, bij ons óf bij u.

 
Onderscheidend kenniscentrum

 

 Geen opleidingenfabriek

De UX Academy is een netwerk van trainers onderling en van trainers met cursisten. Via de UX Academy komen ze met elkaar in contact en werken ze samen in kleine groepen. We hebben geen management lagen en we promoten cut out the middle man.  

 

 Kleine groepen

Onze docenten werken graag met kleine groepen, dat maakt het samenwerken persoonlijker, en de trainingen praktijkgericht. Zo kunnen we bijna spreken van trainingen op maat. 

 

 Vrijheid in de ontwikkeling van de cursus

De docenten zijn vrij om hun eigen cases te presenteren, uitvoerig in te gaan op de behoeften van de groep en af en toe een anekdote te vertellen. Door deze persoonlijke invulling hebben onze trainers (én cursisten!) veel plezier in hun werk.

 

 Alles draait om inhoud

Bij de UX Academy vind je geen projectmanagers die niet zelf in het vak zitten. De docenten zelf stellen het curriculum samen. Ook wensen van cursisten worden hierin meegenomen.

 

 Een opleiding op niveau

Onze trainers voeren met alle cursisten een kort telefonische intake-gesprek. Zij onderzoeken dan of het niveau van de cursus aansluit bij de verwachtingen.
 

Wie zijn wij?

 

De UX Academy bestaat uit een groep enthousiaste UX'ers die naast hun bestaan als freelancer ook graag kennis overdragen. Geen fulltime trainers, maar vakmensen uit de praktijk, ieder met eigen expertises.

 

Gedreven door de liefde voor het vak benutten we als trainers alle ruimte om de cursussen, workshops en trainingen in te vullen en aan te passen op de actualiteit en onze eigen praktijk. Dat maakt alle trainingen telkens weer uniek. De hoofdstructuur is altijd gelijk, met oog voor de balans tussen de 4 pijlers:

+/- 3 min. 

wordt niet online gepubliceerd, kan anoniem

 Yvonne de Mey van Streefkerk, Trainer UX 1

 Anne Vroegop, Trainer UX 1 en UX 2

  Enthousiaste professionals    Inspirerende werksessies    Gelijkwaardig groepsniveau  

UX Academy B.V. © 2019 

www.uxacademy.nl  -  Van Diemenstraat 20-200, 1013 CP Amsterdam  -  info@uxacademy.nl

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now